Zangvuûgelkes

Ook dit schooljaar repeteren de Zangvuûgelkes weer binnen de muren van de Sint Jozefschool. Het koor bestaat uit een 30-tal kinderen uit Oost-Maarland en Eijsden die samen muziek maken erg leuk vinden. Op maandag van 16.00 u tot 16.45 uur wordt er gezongen en allerlei nieuwe liedjes geoefend. Van inzingoefeningen tot liedjes voor in de kerk, van popsongs naar musical en zo verder.

Muziek verbindt!

Het is niet alleen leuk om te zingen en muziek te maken, maar vooral ook om dat samen met anderen te doen.  In het nieuwe schooljaar zal er ook weer druk gerepeteerd gaan worden voor de musical “Grease”. Niet alleen zingen, ook dans, toneel en alles wat er op, naast en achter het toneel moet gebeuren, zal gemaakt, bedacht en geoefend moeten worden.

Behalve het repeteren en uitvoeren van liedjes in, maar zeker ook buiten de kerk zijn de Zangvuûgelkes druk in de weer met andere activiteiten, zoals een open podium, kamp, heitje voor karweitje etc.

Iedereen die zin heeft om te zingen of een instrument bespeelt (piano, gitaar of anders), is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Jacco Hendrikx  T 06-47456050