Ons schoolfeest was dit jaar op zondag 3 april 2016 en had als thema : “Oma-Airlines”. (= Oost-Maarlands Airlines).

Wekenlang was er door de diverse groepen druk geoefend; rekwisieten en decorstukken werden gemaakt, en nu was dan eindelijk zover!

Onze eigen vliegmaatschappij nam alle ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden mee naar de meest exotische en speciale plekken op onze aardbol.

Alle groepen hadden speciaal voor dit feest een land of gebied uitgekozen en hieromtrent een dansje of toneelstukje ingestudeerd. De meeste groepen hadden daarbij de hulp van Purdey Voorst (moeder van Willow uit groep 8)ingeschakeld.

De presentatie van deze uitvoering was volledig in handen van onze twee eigen stewardessen: Meyke (Dassen) en Yana (Volkers) uit groep 7. Zij deden dit geweldig!

Vooraf was alles mooi in stijl door de oudervereniging, andere ouders en de leerkrachten aangekleed. De aula was in gereedheid gebracht en de lekkerste hapjes en drankjes stonden klaar voor tijdens de pauze en na afloop van de optredens te nuttigen.

Door de inzet van alle kinderen, de oudervereniging en alle anderen die de handen uit de mouwen hebben gestoken, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd en leuk schoolfeest! Bedankt!

Voor een sfeerimpressie kunt u de bijgevoegde foto’s bekijken!