De Groepsindeling

De Groepsindeling

Onze groepen zijn combinatiegroepen waarin de leerstof veelal thematisch aangeboden wordt. Vanaf groep 4 werken we met de methode Alles-in-1. In de onderbouw werken we met zelfontworpen thema’s die aansluiten bij de thema’s van de midden- en bovenbouw. Onze manier van werken biedt, naast de specifieke, op elke jaargroep gerichte instructiemomenten, ook thematisch en groepoverstijgend onderwijs.

In schooljaar 2017-2018 hebben we de kinderen verdeeld over drie klassen. In schooljaar 2018-2019 zijn er weer 4 klassen: groep 1&2 (circa 16 leerlingen), groep 3&4 (circa 16 leerlingen), groep 5&6 (circa 16 leerlingen) eb groep 7&8 (circa 20 leerlingen)

in schooljaar 2017/2018 is het als volgt:
Groep 1/2/3 Pascale Fraikin en Sylvia Gulikers. Pascale is er maandag, dinsdag, woensdag. Sylvia woensdag, donderdag, vrijdag. Daarnaast is Trudy Zigenhorn als onderwijsassistente aan de groep verbonden. Door deze extra handen in de klas kunnen de juffen hun tijd goed verdelen over de verschillende kinderen.

Groep 4/5/6  Marlou Pletsers en Marion Egging. Marlou is aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag. Marion is maandag aanwezig en ondersteunt daarnaast op een drietal dagdelen de instructies in de drie groepen.

In groep 7/8 bereidt Robert Houben de leerlingen voor op het voortgezet onderwijs. Daarnaast krijgen kinderen ook hier de lesstof vanuit Alles-in-1 aangeboden. Robert is alle dagen van de week aanwezig. Een keer in de veertien dagen is hij woensdagochtend uitgeroosterd uit de groep. Monique Hoeppermans neemt de groep dan over.