De Groepsindeling

Onze groepen zijn combinatiegroepen waarin de leerstof veelal thematisch aangeboden wordt. Vanaf groep 4 werken we met de methode Alles-in-1. In de onderbouw werken we met zelfontworpen thema’s die aansluiten bij de thema’s van de midden- en bovenbouw. Onze manier van werken biedt, naast de specifieke, op elke jaargroep gerichte instructiemomenten, ook thematisch en groep overstijgend onderwijs.

In schooljaar 2016-2017 hebben we de kinderen verdeeld over drie stamgroepen.
Groep 1/2/3 wordt met liefdevolle hand bestuurd door Pascale Fraikin en Sylvia Gulikers. Pascale is er maandag, dinsdag, woensdag. Sylvia woensdag, donderdag, vrijdag. Daarnaast is Demi Roosenboom als onderwijsassistente aan de groep verbonden. Door deze extra handen in de klas kunnen de juffen hun tijd goed verdelen over de verschillende kinderen.

Groep 4/5/6 is onze grootste groep en wordt dan ook geleid door twee kanjers, Marlou Pletsers en Marion Egging. Marlou is aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag. Marion is maandag aanwezig en ondersteund daarnaast op een drietal dagdelen de instructies in de drie groepen. Marion is daarbij als rekenspecialist de “rekenjuf’.

In groep 7/8 bereidt Robert Houben de leerlingen voor op het voortgezet onderwijs en dat doet hij met veel plezier. Daarnaast krijgen kinderen ook hier de lesstof vanuit Alles-in-1 aangeboden. Robert is alle dagen van de week aanwezig. Een keer in de veertien dagen is hij woensdagochtend uit geroosterd voor de groep. Monique Hoeppermans neemt de groep dan over. Robert doet dan schooltaken rondom de ICT-taken en de website en nieuwsbrief.