BSO Ooch Aont Hoes is meer dan opvang alleen.Wij zijn altijd actief met de kinderen bezig , samen spelen, knutselen en ravotten, zowel binnen als buiten. Het kind staat bij ons ten alle tijden centraal. Voor elk kind hebben wij een luisterend oor en een groot hart.Bso Ooch Aont Hoes is DE garantie voor plezier, warmte en gezelligheid welke wij met alle liefde aan elk kind bieden.

Kom langs of informeer via  06 2014 9368 of mail naar bso-ooch-aont-hoes@outlook.com

Demi en Steffie.

Even voorstellen…

ellen-geerlings  Mijn naam is Ellen Geerlings. Ik ben 27 jaar. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Maastricht. Na de PABO heb ik de master gedragsspecialist gedaan en succesvol afgerond. Zo ook de gymopleiding. Vervolgens heb ik de opleidingen tot kindercoach en jongerencoach gevolgd. Vanuit deze achtergrond ben ik mijn eigen praktijk begonnen: Eigenwijsje! In mijn praktijk begeleid ik kinderen, jongeren en ouders met verschillende hulpvragen.
Ik vind het super om met kinderen van alle leeftijden te werken en heb er dan ook veel zin in om op donderdagnamiddag en vrijdagmiddag met groepen kinderen te gaan werken in de vorm van huiswerkbegeleiding en bootcamp!

Huiswerkbegeleiding en bootcamp

Heb je veel huiswerk? Moet je vaak een toets leren of huiswerk maken en zou je het fijn vinden om een beetje hulp hierbij te krijgen? Dat kan nu op donderdagmiddag van 16.15u tot 17.45u.
Samen met andere kinderen maken we er een gezellige studiemiddag van, waarin het samen leren centraal staat. We leren van en met elkaar, kunnen elkaar overhoren, helpen bij werkstukken, spreekbeurten oefenen en voorbereiden op de toetsen in de klas. Voor kinderen van groep 8 is er de mogelijkheid om te oefenen voor de CITO-toets.
Ook als je thuis niet altijd aan je huiswerk toe komt, is dit misschien een mooi moment in de week om hieraan te besteden. Zo heb je, je huiswerk op tijd af en heb je thuis meer vrije tijd over om te ontspannen en leuke dingen te doen!
Daarnaast is er de mogelijkheid om te praten als er iets is wat je graag kwijt wilt. Misschien ben je ergens onzeker over of kan je zelfvertrouwen wel een extra boost gebruiken…
Voor meer informatie of aanmeldingen kun je terecht bij Steffie of bij Ellen.

Bootcamp voor kinderen!

Lijkt het je leuk om het weekend op vrijdagmiddag stoer te beginnen en lekker te ravotten na een drukke schoolweek?
Van 13.15u tot 14.45u is er een bootcamptraining voor onze jongste bikkels en van 15.15u tot 16.45u zijn onze oudste bikkels aan de beurt.
Leg je tablet aan de kant, zet je telefoon eventjes uit, neem je favoriete televisieprogramma op voor later, en… kom gezellig samen sporten en spelen! Er zullen elke week nieuwe uitdagende sportactiviteiten plaatsvinden, met een spannend parcours en stoere materialen. Natuurlijk mag je ook je vriendjes of vriendinnetjes meenemen! Het samenwerken staat centraal en je zelfvertrouwen groeit. We gaan zoveel mogelijk naar buiten, lekker trainen in de frisse lucht. De locatie wordt per week bekeken. Ook bij regen laten we ons niet meteen kennen en maken we er een extra speciale bikkeltraining van! Durf jij de stoere uitdaging aan op vrijdagmiddag? Meld je dan snel aan bij Steffie of bij Ellen.